dijous, 2 de març del 2023

DINAMITZACIÓ DE LA BIBLIOTECA PROGRAMA PROA+

 Benvolguts/des alumnes i famílies,

A partir del mes de febrer, concretament dia 3,  obrirem la biblioteca del centre "BADITECA" els divendres horabaixa de les 16:00h a les 18:00h. 

Des del nostre centre consideram important poder dinamitzar aquest espai fora de l'horari lectiu. D'aquesta manera ajudarem als nostres alumnes, sempre acompanyats de la seva família, a fomentar l'hàbit lector, proporcionarem que tothom pugui accedir a una oferta literària amplia i diversa, es reforçaran coneixements de com funciona una biblioteca, participaran en activitats culturals i de promoció de la lectura i per damunt de tot es convertirà en un espai dins l'escola on les famílies i els seus fills compartiran projectes d'aprenentatge.
Hi haurà un responsable bibliotecari al càrrec.  Els infants i les famílies podran fer ús de l'espai (sempre un infant acompanyat d'un adult), espai per lectura, estudi... 
Per fer ús de l'espai no cal inscriure-se abans, però el nombre màxim de persones que pot haver dins la biblioteca és de 50 (alumnes + famílies).
Al llarg d'aquest període s'oferiran activitats de contacontes, teatre, tallers...En aquest cas,  per poder assisitir a les activitats programades vos haureu d'inscriure prèviament (us avisarem quan ho podreu fer mitjançant un qüestionari d'inscripció).Recordar-vos que els dies que hi haurà activitats a la biblioteca, aquesta només romandrà oberta en l’horari de l’activitat i no en el seu horari habitual (de 16 a 18h).

Animau-vos a participar!!!!!!!!!

Properes sessions:
Divendres 17 de març  a les 17:00
Contacontes:  LA BIBLIOMALETECA AL PAÍS DE LES MERAVALLES. 
6è d'infantil (5 anys)
1r, 2n, 3r de primària. 

Divendres 28 d'abril a les 18:00
Teatre:   LA MÀGIA DE LA CIÈNCIA. 
4t, 5è i 6è de primària

Divendres 5 de maig a les 17:00
Contacontes:   LA BIBLIOMALETECA. LA VERTADERA HISTÒRIA DE LA CADERNERA. 
6è d'infantil (5 anys)
1r, 2n, 3r de primària.