LLIBRES ESTIMADÍSSIMS

Aquest curs contiruarem amb aquesta secció de Llibres especials. Penjarem un o dos llibres cada mes. Recordau que Si el voleu treballar a la classe vos heu d'apuntar i que el llibre està simplement devora del suro de medi ambient.

OCTUBRE 2019
h2> DIA 21 DE MARÇ DIA MUNDIAL DE LA POESIA

Vos deixam dos llibres estimadíssim de poesia

GENER 2019
NOVEMBRE
http://www.kizoa.es/Editar-Vídeos-Movie-Maker/d232619005k8321158o1l1/un-regal-diferent

OCTUBRE 2018
En un temps marcat pel drama dels refugiats, aquesta obra és oportuna i necessària per a la reflexió, l'esperança i la solidaritat amb milions de persones que tenen dret a viure en pau i llibertat, en un món sense fronteres.ACTORS I ACTRIUS
Coneixes algun actor o actriu?
Mira en aquest enllaç si coneixes algun actor, actriu, director, cantant... Tots són de les Illes
https://directori.aaapib.cat/ca/
NOVEMBREOCTUBRE 2017
Treballam cinema aquest curs i la Baditeca té moltes coses a dir. Aquí va la primera, mirau aquestes fantàstiques obres d'Hervé Tullet
Mirau quin flipbook
NOVEMBRE
EN BLAU I EN BERTIE


EN BERNIE ÉS UNA GIRAFA QUE VIU FELIÇ A LA SABANA AMB LA SEVA COMUNITAT. UN BON DIA EN BERNIE ES PERD I ES TROBA TOT SOL AL MIG DEL BOSC, QUINA POR!
PERÒ TOT CANVIA QUAN ES TROBA EN BLAU.
LA FORÇA DE L'AMISTAD LES DURÀ A TROBAR LA SOLUCIÓ PER CONTINUAR JUNTES I PODER COMPARTIR.  OCTUBRE 2016
LA MÀQUINA DE FER PETONS


EL DIA QUE LES CERES DE COLORS VAN DIR PROU (PRIMER I SEGON CICLE)
EL AUTOBÚS DE LA ROSA (TERCER CICLE)

ABRIL

       
                  Més! (per infantil i primer cicle)
Què feia el drac de Sant Jordi quan era petit? En aquesta història descobrireu com era, de ben petit, el famós drac que després segrestava princeses i escopia foc. 
Editat per CRUÏLLA l’any 2012
Si vols saber més coses de l'autora i del llibre aquí tens una ressenya
http://critiquesliteraries.blogspot.com.es/2013/10/mes.html


                    LA PRINCESA I EL DRAC
Història de Sant Jordi diferent.

GENER
.PER INFANTIL I PRIMER CICLE

El petit protagonista del conte s'imagina inferns fantasiosos i monstruosos, però la incògnita sobre aquest indret mitològic, el porta a descobrir que l'infern de debò pot ser en un hospital ple de malalts, en les idees que no arrenquen d'un pintor davant el quadre, en un cau de destrucció, d'armes i de violència, o en l'infern interior que pateix cadascú en un moment donat de la vida

NELSON MANDELA 
PER SEGON I TERCER CICLE DE PRIMÀRIA

Aquest àlbum ens narra la biografia d'un dels personatges més rellevants de la història recent.
L’autor explica la història de la determinació d'un jove per canviar Sud-àfrica i la lluita d'un home que finalment es va convertir en el president del seu país, perquè creia en la igualtat de les persones qualsevol que fos el color de la seva pell. Els lectors s'inspiraran en el triomf de Mandela i la lluita que va dur a terme durant tota la seva vida perquè el nostre món esdevingués un lloc més just.


NOVEMBREVisitau la pàgina web de l'autor si vos agrada el món de les arts plàstiques! és una passada!

http://www.herve-tullet.com/

LA COCINA DE LOS JUEGOS

Benvingut a la teva cuina artística. Tens el davantal posat? Doncs pren els teus llapis de colors i som-hi! Enginyós llibre per dibuixar pas a pas que ensenya als nens a ser creatius amb formes i colors mentre dibuixen plats com a «Delícia de gargots» o.. «Melmelada màgica» En aquesta obra del mestre Hervé Tullet, cada recepta artística està assaonada amb humor i se serveix acompanyada de diversió. Senzilles «receptes» imaginatives que ajuden als nins  a dibuixar coses que mai s'havien imaginat que serien capaces de fer. Estimula la capacitat de visualització i la imaginació

Altres llibres del mateix autor


Visitau si vos  OCTUBRE 2015

LLIBRES PER LLEPAR-SE ELS DITS

GENER 2014
Vos proposam dos fantàstics àlbums per treballar com perceben els colors els infants cegs:Si vols saber com explica un nin ceg com son els colors mira aquest petit video, és fantàstic!


Aquí vos deixam una petita presentació dels dos llibres

NOVEMBRE 2014

Tornam tenir dues propostes super!
Per anar preparant la festa de padrins que celebrearm dia 5 de desembre vos proposam


QUAN L'ÀVI ERA PETIT
   Editorial: Takatuka 
 Autora: Lilli Messina
Il·lustradora: Lilli Messina
Any: 2013
Temes: El pas del temps, les relacions intergeneracionals

·                     Quan l'avi era petit, les coses eren molt diferents de com són ara. La llet venia directament de la vaca, tot el que es veia per la finestra era verd, la gent es coneixia els uns als altres... El nét segueix amb molt d'interès tot el que l'avi li explica, però clar, són de dues generacions molt diferents i ell ho interpreta a la seva manera. El final, potser sorprenent, posa les coses a lloc i ens fa adonar que hi ha aspectes que perduren malgrat els anys.


·                     Una bonica història plena d'humor i tendresa que apropa els infants al món dels adults i viceversa. Mitjançant les il·lustracions grosses i expressives i alhora divertides, s'acaba d'arrodonir la màgica relació que mantenen infants i ancians. 


LA CASA DE LOS CUBOS
Autor/a: Kunio Kato. 

Un ancià viu en una ciutat coberta per l'aigua, busseja al mar per a buscar la seva pipa, i se li ocorren les memòries quan arriba les plantes més baixes de casa seva. L'autor ho descriu amb vista retrospectiva com "flashback". El conte ens mostra la solitud d'un ancià a mode de metàfora, a les habitacions inundades és ple dels records feliços de la seva família, els seus fills i la seva edat juvenil amb la seva dona, l'ancià busseja cada vegada més avall, s'enfronta dins del seu cor més a fons. M'agrada el contrast dels colors clars i els foscos; el colorit es canvia segons els sentiments del protagonista.

OCTUBRE 2014

Aquest mes hem pensat amb dos títols molt interessants:

1-"Els Fantàstics llibres voladors del Sr. Morris Lessmore."

Podeu veure el curtmetratge guanyador del Premi Oscar 2012 que va inspirar aquest àlbum il.lustrat.

   

Què deuen voler dir aquestes frases célebre?
"Amb els llibres per amics no et faltarà companyia.
Cada pàgina pot ser un estel que et fa de guia".
                                                      Joana Raspall.

"La imaginació és més important que els coneixements.
és el factor més important en la recerca científica"
                                                    Albert Einstein, físic Alemany

"Es pot ser feliçi savi sense llegir mai.

 Però si llegeixes, vius més,vius altres vides i les vius amb més profunditat".
                                                                                    Bernard Pivot

2- "Un bosc ple de boira"EN AQUEST BOSC
S'HI AMAGUEN MOLTS
PERSONATGES QUE CONEIXES.
MIRA BÉ ENTRE LA BOIRA
I ENDEVINA QUI SÓN.MAIG 2014
Marc 2014

de l'artista francès Gilbert Legrand, Editat per  Edicions Jaguar.


El dia a dia està plet de Personatges i Històries fantastiques .. En a els Més Objectes insospitats està amagat sense espia, sense * Superheroi, detectiu 1, sense mariner o la teva mascota Preferida ... En aquest llibre, Legrand posa en joc la imaginació per disfressar els coses Més mundans. Una sorpresa 1 pàgina Cada.


Què amaguen els Tisores de la cuina? que és dediquin a els penjadors de l'armari Quan no MIREM? Hi ha Alguna Cosa Entre la forquilla i la cullera?


Un detectiu, Superheroi ONU o animal exòtic Un Són nomes algunes d els personalitats Que s'oculten Despres de l'aparença senzilla d'Totes aquestes Petites coses.


A Traves d'Escenaris de Que ells Mateix CREA i AMB fotografies cuidades de muda, aconsegueix sorprendre'ns en cadascuna de les pàgines de este llibre originals.

ONU text sentit llibre, Personatges AMB Ja a Que és Molt Divertits, vós proposam aprofitar a els Personatges i Escriure el text per fermentació Petites vinyetes d'humor. 


Aquí Teniu La Gran Tira Còmica de Que vora FET Tots entri, és una autèntica passada. Clicau Damunt la imatge i ver Totes podreu els plans del llibre.
http://issuu.com/badies/docs/3r_b

FEBRER 2014

Vint-i-cinc anys de la mort de Salvador Dalí
El pasado 23 de gener és van acomplir 25 anys de la mort de Salvador Dalí, per Aquest Motiu Aquest mes de Febrer vós deixam del dos fantàstics Llibres de Que ENS ajudaran 01:00 Conèixer la Vida Obra i de este Artista de Que Aquesta Plena d'elements Divertits i transgressors
Dels ONU Dalí va servei impulsors del surrealisme i bany els Seves Pintures destaquin elements simbòlics com a els ous, les Formigues o a els Rellotge tous.

En el contingut El petit Dalí ... i el camí cap a els Somnis a els Més petits podran Descobrir Tots aquets elements de fent especial Referència a l'Obra, en és podin Veure a els elements típics: Rellotge, Formigues, una Mosca i el monstre Que dormitori.


"Sembla d'Em idea central de l'Composició nasqué Una nit Que Dalí tenia mal de captació. Gala Marxa al cinema deixant un Dalí que dóna voltes sobre els propietats del  formatge Camembert  q ue havíen sopat. [  idea AQUESTA l'envaí per complet moments Abans d'anar a dormir. En aquells i aquelles és moment Posa una ONU Sobre pintar paisatge de Portlligat Que hi havia al Seu estudi. Quan Gala Torna, quotes hores Més tardana, Dalí ja tenia l'obra totalment enllestida.
GENER 2014
Vós presentam  ONU Tipus De Narració a Que ben segur Sera Del Vostre interès , el còmic .   Començarem AMB DOS fantàstics Comics:


NOVEMBRE 2013

DOS fantàstics LLIBRES tenim Preparats PER MES QUE VOS Aquest ajudaran a SABER MÉS COSES DE MATES:
  
SI VOLS POTS MIRAR EL CONTE clicant Damunt LA PORTADA


AQUESTES convidat 01:00 ver l'album d'fotografies de brichi Monferrer:  CONTE L'ERUGUETA GOLUDA
CONTE L'ERUGUETA GOLUDA
20/10/2012
per  brichi Monferrer

 Maig

Dos llibres Preparats tenim, Pels Més petits ONU i l'Altre Pels Més grans, AMB Molt Una temàtica semblant.
Gaudin! Que són fantàstiques.Aquí Teniu Una presentació per fertilit · lectius idea d'Una
AbrilMarc


FEBRER 

SEGUI AMB POESIA!

Autor:  Jaume Sisa Il · lustrador:  Sergio Mora
De Barcelona: Satélite K, 2007


Aquest contingut Explica Una cançó Molt coneguda a apareixen sense munt de Personatges famosos. Mira i escorta AMB atenció: a Veure SI a els Coneixes tots!


GENER
No hi ha Millor Manera d'Començar AQUESTA any que fermen-ho de la mà donin Frederick.

Aquest és qualsevol compleixen 100 anys del Naixement de Leo Lionni, dels ONU Protagonistes del Gènere de l'àlbum il · lustrat. Va realitzar obres plenes de bellesa en els quals Sempre ENS revelació la grandesa i l'Essència de les coses senzilles.


Poeta ratoli sense Frederick és. Mentre la Seva família arreplega menjar per a l'hivern, ell arreplega paraules, colors, Sensacions ... La resta de Ratolins el respectin ia Més sentència curiositat per aquest món.
Lionni ENS recordat Que un més de la importància paper Treball, També tenim la necessitat d'Alimentar-nos d'Altres coses que No nous siguin l, palla o blat ... és Una manera d'explicar ALS Xiquets Que l'També art " Alimenta ", ENS enriqueix.


Amb aquest àlbum fantàstic encetam el poeta sense autentic Tema de la poesia ja Que en Frederick és.


Leo Lionni va Néixer en 1910 a Amsterdam, a Una família Relacionada AMB el món de l'art. El 1939 va emigrar a Estats Units i alla va Treballar bany Diverses Publicacions periòdiques. Va PUBLICAR el SEU imprimació llibre per a Nens ALS 49 anys "Petit Blau i Petit Groc", que va Néixer en tren 1, Quan a els Leo narrava ALS Seus Nets Un conte mentre anava Fent bossinets De Papers de color. Va morir el 1999 a la Seva casa de la Toscana, un italià, con 89 anys. Ja havia refutar piada Reconeixements Internacionals.

Segur Que Coneixes uns quants dels Seus llibres

DESEMBRE 2012

NOVEMBRE 2012

A partir de la lectura: de lliure "Tinc dret a Nen ser", Cada classe ha Treballar Dret 1, Clicau Damunt l'imatge i podreu ver la producció de CADA aula. 


El diàmetre adequat 20 si celebra el Dia Internacional dels Drets dels Infants.
Podem TROBAR muda llibres i Publicacions Què és Parlen, Aixi com També animacions.
El llibre d'estimadíssim Aquest mes 
"Tinc Dret a Nen ser" dels ENS parla drets de Que Tots els tinença nadons del món.

Aquí Teniu 1 petit tast de este magnífic àlbum il · lustrat.


Ell Trobat AQUESTA Animació: "La història de Vanessa", Basada en una història real (vora de sabre-ne ver el SENTIT Metaforic). Sabrieu dir a quin Dret fa Referència?


Aquí Teniu DOS Enllaços sobre podeu consultar els drets dels lactants, el Adaptat imprimació per Nins i nines d'imprimació cicle i el Segons per Segon i Tercer Cicle.

http://www.savethechildren.es/docs/Ficheros/261/Convencio_6-8.pdf

http://www.savethechildren.es/docs/Ficheros/262/Convencio_9-11.pdf

També, voleu si, podeu llegir un conte relacionat amb dret CADA.


OCTUBRE 2012

 SEGON I TERCER CICLE

 

SI VOLS Llegir TOT EL CONTE clica Damunt La Portada.Si t'agradan els il.lustracions d'en Robert Ingpen visita:

                                                                  INFANTIL PRIMER CICLE I

de muda Pels interessant També és Que No sou de este cicle encara Que sembli infantil muda.

Ressenya en pdf de Rosa Caramel