divendres, 4 d’abril del 2014

Aquí teniu la gran tira còmica que hem fet entre tots, és una autèntica passada. Clicau damunt la imatge i podreu veure totes les planes del llibre.
i

10 comentaris:

Familia Canales.Amigo ha dit...

Os lo habéis currado. Enhorabuena.

Unknown ha dit...

Ma agradat molt la espocicio a estat molt guapa.

Sarita vidal. ha dit...

hola,la espocicio me a agradat molt
casi tots els divuixos me an encantat esper q a vosaltres tanve vos agradi

adeu

Unknown ha dit...

Hola, sóc na Laura. Em va agradar molt fer la tira còmica perquè estar amb un company que et vol ajudar és molt divertit. Na Coloma i jo vàrem escriure el text de la página set: eren dos pingüins que estaven patinant i la imatge és de dues aixetes amb sabates. La imatge que més m’ha agradat és la de dos ànecs parlant de la primavera i la que menys m’ha agradat és la que surt un ca dinosaure

Unknown ha dit...

Hola soc en Miquel Angel.
S'esposisio del gran llibre a estat molt currada, si extitiria el premi al millor llibre sel donaria a aquest llibre perque m'ha fet pasar una bona estona.
ADEUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Hola soc na Marta C aquest llibre me ha encantat EL GRAN SHOW a tratar sobre imaginacio:el que mes m' ha agradat ha estat el de la cantarína i el que menys ha estat el de les avionetas de militars.Aquest llibre m' ha agradat molt perque a jo me encanta la imaginacio per exemple en el llibre del gran show hem va tocar dues pales de cement fent servir com a ca, i jo que me imagin grandissimes coses be. Aquest llibre m' ha fet a aprendre moltisimes coses com a fer servir mes cómic i aprendre noves coses sobre aquest taller de cómic.Be a arribat la hora de despedirme ADEU fins el DILLUNS.

Unknown ha dit...

A jo m'agradat molt perque m'encanta imaginar i treballar en equip aixi que ha estat genial poder fer una combinació de les dues. A jo m'ha tocat pasar a l'ordinador l'escena a on dues pipes simulant bous es barallen. L'escena que mes m'agradat ha estat la titulada "El Rei Del Món" perque m'ha fet gràcia en canvi el que menys m'agradat ha estat el dels avions de guerra

Alejandra ha dit...

Hola soc n´Alejandra de 5é B.
La meva opinio del llibre es que els nins petits tenen mase imaginacio per aixo les seves istories son tan originals.
M´he adonat que hi havia una image/text repetit pero justament aquesta m´ha encantat.
Despres de que na Mitiam mos mostrare aquest llibre vaig somiar que les coses de la cuina cobraben vida i també que les altre coses que es poden veure normalment a una cuina.
De sempre he somiat amb un llibre así i are que l´he trobat se m´han ocoregut moltes ideas per escriure es meu llibre de coses estranyes.

Una abraçada a totom.

AME:)

Shalim ha dit...

La meva opinio sobre aquesta tasca es molt bona perque com ha mi m'agraden els comics yo vac fer dos els dos tot sol, un va ser de una ballarina i un guitarrista i el altre de un batman i una dona que el batman salvaba a sa dona yo lo tornaría ha fer si pot ser pront per favo.Adeuuuuuuuuuuuuuu.

Unknown ha dit...

A jo l'activitat de na Mafalda en va agradar molt,perque tenia u nin i una nina que feien cas i a mes pintaven genial.El treball de tota la taula va quedar genial!!
L'escola a quedat molt decorada amb el fantastic treball de tota l'escola.
ADEUUU!!!